جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد شرور هفت تیرکش پایتخت دستگیر شد

بازداشت اولین کلاهبردار ۱۴۰۲ در لحظه سال تحویل

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در برنامه ویژه سال تحویل تنها چند ثانیه پس از آغاز سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: افسران سایبری پلیس فتا اولین اقدام عملیاتی خود در سال جدید را در حین تحویل سال انجام داده و موفق به دستگیری متهم شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 21
کد خبر: ۱۷۷۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ داود معظمی اظهار داشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری تلویزیون با ایجاد محیطی شبیه به صدای استودیو و انجام کنش های هیجانی و دیگر اقدامات فریبنده اعلام کرده که شما برنده خوش شانس قرعه کشی شده اید.

وی ادامه داد: مجرم با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود سریعا کدهایی که از طریق پیامک برای وی ارسال می شود را برای او بخواند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی کارت بانکی و خالی شدن حساب خود می شود.

سرهنگ معظمی با اشاره به افزایش تعداد شکات پرونده در حین رسیدگی به بیش از ۲۴ نفر افزود: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهم شناسایی و پس از تشریفات قضایی مجرم در حالی که با همکاری همدستان خود با یک سناریو جدید در حال کلاهبرداری از شهروندان در پوشش ویژه برنامه سال تحویل بود در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه مجرم این پرونده بیش از ۱۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود گفت: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی و یا کارت عابر بانک افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه کارت بانکی نیست و تماس هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می کنند، قطعا کلاهبرداری است، شهروندان همچنین می توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت های سایبری با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت اینترنتی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع رسانی کنند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار